Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Bowling OverheesSoester Courant
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Winkelen

Winkellocaties
De belangrijkste winkellocatie is het hoofdwinkelcentrum Van Weedestraat met bijna 15.000 m2 winkeloppervlakte. Andere winkellocaties zijn winkelcentrum Zuidpromenade in Soest-Zuid, winkelcentrum Smitshof in Smitsveen, winkelcentrum Tamboerijn in Overhees en de Koninginnelaan. In Soesterberg is de Rademakersstraat de belangrijkste winkelstraat.

Meubelboulevards
U vindt meubelboulevards aan de Birkstraat te Soest en bij wooncenter Soesterberg aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg. Verder vind je her en der verspreid over Soest nog enkele bijzondere speciaalzaken.

Openingstijden en bereikbaarheid
De openingstijden van de specifi eke winkels wijken soms af van de reguliere openingstijden. Raadpleegt u even de website. Alle winkels zijn per fiets, bus of auto te bereiken. Parkeren is gratis met de parkeerschijf. Soest en Soesterberg hebben op vrijdagavond koopavond.

Weekmarkt
Er zijn twee weekmarkten: op woensdagochtend in de Rademakerstraat te Soesterberg en op donderdagochtend in de Van Weedestraat te Soest. De weekmarkt op de donderdagochtend is dus  inmiddels verplaatst naar de Van Weedestraat. Dit is de nieuwe lokatie voor deze markt.