Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Soester CourantEetcafe CentraalBezoek gratis De PaardenkampBowling Overhees
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Van Weedestraat

Van Weedestraat

E-mailadres
info@vanweedestraat.nl

Website
www.vanweedestraat.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Winkelpromenade Soestdijk (Van Weedestraat en Burgemeester Grothestraat) is een winkelgebied met authentieke winkels afgewisseld door grootwinkelbedrijven. De kracht van winkelpromenade Soestdijk ligt in de diversiteit en kleinschaligheid met bijbehorende persoonlijke service! Wissel het winkelen af met een heerlijk rustmoment in een van de horecagelegenheden die de straat rijk is.

Winkelpromenade Soestdijk is het hoofdwinkelgebied van Soest en daarmee de belangrijkste aankoopplaats. Het is een gezellig en compleet winkelgebied.

Het gedeelte ten westen van de Stadshouderslaan is autoluw (eenrichtingverkeer). Hier liggen de grootste trekkers als Albert Heijn, Lidl, Action en HEMA. In het gedeelte ten oosten van de Stadhouderslaan zijn veelal zaken met niet-dagelijks aanbod gevestigd, afgewisseld met speciaalzaken met dagelijks aanbod.

Het winkelgebied heeft voor niet-dagelijkse aankopen een bovenlokale functie en bedient ook inwoners van omliggende kernen zoals Baarn, Soesterberg en het buitengebied. Ook qua dagelijkse boodschappen heeft het aanbod in Winkelpromenade Soestdijk een bovenlokale functie.

Op donderdagochtend staat de weekmarkt in het westelijke deel van het winkelgebied van 9:00 tot 13:00 uur.

Referentie-ID: 327 - Bron: Redactie Uit in Soest


Meer ontdekken in de omgeving?

- Ontdek Soest & Soesterberg op de fiets of te voet!

Van Weedestraat op de kaart


Laat een reactie achter


Ook leuk!