Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Bowling OverheesHerfst campagne 2017RETO Internetburo
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

TOP Paleis Soestdijk

TOP Paleis Soestdijk

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Bij TOP (Toeristisch Overstap Punt) Paleis Soesterberg kunt u terecht voor nog meer mooie wandelingen rondom het Paleis.

Achter het regulier toegankelijke park ligt nog een prachtig gebied van ruim 160 hectare dat slechts sporadisch wordt opengesteld voor het publiek. Ondanks het wilde en gevarieerde karakter van dit bos is het altijd goed onderhouden gebleven. Onder leiding van een ervaren tuingids is het mogelijk om dit unieke gebied te bezoeken. Tijdens de herfstvakantie worden verschillende rondleidingen gegeven. Deze bosrondleiding duurt circa 2 uur. 

De rondleiding start om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur bij de Watertoren in het park van Paleis Soestdijk. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Watertoren. Na afloop bent u de gehele dag welkom om op eigen gelegenheid het park en het paleis te bezoeken. Natuurlijk is de Oranjerie ook geopend voor een heerlijk hapje of drankje. 

Tip: vergeet niet een bezoek te brengen aan het Paleis zelf. Meer informatie zoals openingstijden en reserveren van tickets vindt u hier.

Referentie-ID: 334 - Bron: Redactie Uit in Soest


Meer ontdekken in de omgeving?

- Ontdek Soest & Soesterberg op de fiets of te voet!


Laat een reactie achter


Ook leuk!