Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Eetcafe CentraalVolg Uit in Soest op FacebookBowling Overhees
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Grand Café De Lindenhof

Grand Café De Lindenhof

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest

Telefoonnummer
035-7400074

E-mailadres
info@grandcafedelindenhof.nl

Website
www.grandcafedelindenhof.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Grand Café De Lindenhof is uitgegroeid tot de huiskamer van Soest met een geheel eigen karakter.  Met een modern interieur en een divers assortiment weten wij onze gasten te verrassen. Gelegen op een zonnig plekje in Soest, is het heerlijk toeven onder de kastanjeboom, in de loungebanken of op een ander fijn plekje onder de grote parasols. 

Drink een lekkere cappuccino, geniet van de lunch of borrel met wat bits&bites! Neem er een speciaal bier van de tap bij.  De keuken van Grand Café De Lindenhof is divers en vernieuwend, wij serveren lunch, diner en net even andere borrelhapjes.  De chef en zijn team kunnen altijd rekening houden met allergenen of andere wensen. En natuurlijk niet te vergeten onze huisgemaakte cheesecake... De beste van Nederland durfen wij te beweren! 

Naast ons team werken we samen met een team van mensen met een verstandelijke beperking, zonder meer leggen ze iedereen in de watten en maken ze van uw bezoek een waar feest.  We zijn alle dagen van de week geopend, tot snel!Volg ons!

Referentie-ID: 81 - Bron: Redactie Uit in Soest


Meer ontdekken in de omgeving?

- Ontdek Soest & Soesterberg op de fiets of te voet!

Grand Café De Lindenhof op de kaart


Laat een reactie achter


Ook leuk!