Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Eetcafe CentraalSoester CourantHerfst campagne 2017
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Onbewolkt 16.2° celcius
Windkracht 1 wnw

Jeugdfestival KidsEvent en Brandstof

20-08-2017

12.00 - 16.00: KidsEvent
Dit jaar tijdens de Gildefeesten niet één, maar twee keer een KidsEvent. Kinderen in de basisschoollleeftijd worden tijdens dit gratis evenement vermaakt. Op beide zondagen kunnen kinderen zich sportief, educatief en muzikaal vermaken. Het gaat vooral heel erg leuk worden. 

De kids leren bijvoorbeeld circuskunstjes en krijgen muziekles. Maar ze kunnen ook ponyrijden, voetbalspelletjes spelen en kickboksen. De kinderen kunnen geschminkt worden en natuurlijk is er tijd en ruimte om te knutselen, cakejes te versieren en armbandjes te maken. Van alles is er te doen. Ook innerlijke rust krijgen tijdens een les yoga of een leuke prijs winnen bij het Rad van Fortuin. Kortom er is van alles te doen. Kom dus op zondag de 20ste en zondag de 27ste naar het Gildeterrein en beleef het mee!

14.00 - 24.00: Brandstof 
Brandstof is een Soester jongerencollectief. Deze enthousiaste club jonge mensen introduceerde onlangs een 16+ uitgaansavond in Artishock. Hiermee wordt de Soester jeugd een uitgaansplek geboden. Het Soester jongerencollectief kijkt terug op een mooi seizoen waarin een podium werd geboden aan jong regionaal DJ-talent en waar een groep vaste bezoekers werd verzameld. Aan ambitie is echter geen gebrek, in samenwerking met het Groot Gaesbeeker Gilde presenteert Brandstof op 20 augustus een eigen programma op Het Landjuweel 2017.
 

Tijd: 12:00


Referentie-ID: 15989 - Redactie: CultuurPunt Soest

Laat een reactie achterOok leuk!