Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Soester CourantBezoek gratis De PaardenkampRETO Internetburo
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Vrijwel onbewolkt 16.3° celcius
Windkracht 1 wnw

Op reis met Suzy & The Rangers

13-10-2017

Cultuurcentrum Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Cultuurcentrum Artishock

Op reis met Suzy & The Rangers

Vrijdag 13 oktober

Aanvang: 20.30

“Ik denk veel meer in sfeer dan in genre.” Singer-songwriter Suzy Dexter componeert, schrijft teksten en neemt muziek op in haar landelijke witte huis in De Bilt. Hier groeien rozen, scharrelen haar twee honden rond en wordt er gegeten. De woonkamer wordt gevuld door een vleugel, trommels, tamboerijnen en meerdere gitaren op een Perzisch tapijtje.

De songs van Suzy zijn inderdaad niet te vangen in een genre. Rock met een vleugje folk, country en punk komt het meeste in de buurt.  

Wat opvalt is dat Suzy de tijdgeest vangt in liedjes en daar een positieve boodschap mee wil geven, zoals in “You’re not gonna rule” over de angst voor terreur. 

Three Decades wordt het vierde album van Dexter en het eerste met "The Rangers," die bestaat uit muzikanten die hun sporen al hebben verdiend.   Zo is daar Sander van Herk, de gitaarman en architekt van het geluid van Het Goede Doel die zijn eigen sound met de Sonic Ranger maakt, een speciaal door hem ontworpen uniek element dat een brede sound creëert.   

Op reis

Suzy’s teksten zijn teksten van een vrouw die betrokken is bij de wereld en die lééft. De songs vertellen dat je als vrouw kwetsbaar kan zijn, bang kan zijn en tegelijkertijd trots. Leven is voor Suzy Dexter je hart volgen en in het moment springen. In The Whale springt Dexter letterlijk het water in, om een naar lucht spartelende vis te redden. “Als je de kans hebt om het lot van iemand te veranderen, moet je dat altijd doen.” Ook zingt ze dat het soms even beter is de realiteit te ontvluchten door je op een roze wolk te wanen. Zoals bij een optreden van Suzy & the Rangers…….

Entree: €12 voor niet leden en €9 voor leden van Artishock

Tijd: 20:30


Referentie-ID: 16316 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Op reis met Suzy & The Rangers


Laat een reactie achterOok leuk!