Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Volg Uit in Soest op FacebookSoester CourantEetcafe Centraal
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Licht bewolkt 25.9° celcius
Windkracht 3 wnw

A Christmas Carol

09-12-2017

Winkelcentrum Soest-zuid

Soesterbergsestraat 47
3768 EB Soest

E-mailadres
soestzuid3768@gmail.com

Website
www.soestzuid.com

Meer over Winkelcentrum Soest-zuid

Dit jaar hebben het Winkelcentrum Soest Zuid, Hart voor Soest en Muziekvereniging PVO Soest de handen ineen geslagen om een “Christmas Carol” te organiseren. 
 
Een dag met veel muziek en zang en veel figuranten in Dickens kleding van rond 1850
(boerin met melkkar, een schillenboer, een schoorsteenveger, een schoenenpoetsjongen, een wasvrouw etc.), een winkel waar men zich kan laten fotograferen in Dickens kleding en een ouderwetse koek en Zopie kraam. Dit alles verzorgd door Sonja Wolf van Hart voor Soest. De opbrengst van de Koek en Zopie kraam is voor een kerstfeest voor dak en thuislozen. Ook zullen er verschillende muziekoptredens verspreid over het winkelcentrum plaatsvinden en  de winkeliers brengen hun etalages in Dickens Stijl.
 
Jean Heyl van radio Soest zal “A Christmas Carol” openen (wrs samen met vd Torre) bij de overkapping tegenover de Jumbo en naast Vlaai & Zo. 
 
Na de opening om 10.00 zal het eerste koor optreden plaatsvinden van de schoolkinderen van groep 5 en 6 van basisschool de Bron uit Soest. Zij verzorgen dit optreden om geld op te halen voor Serious Request 2017: Steun het Rode Kruis.
 
Tegenover de Jumbo komt een overkapping te staan waar verschillende optredens plaatsvinden. Muziekvereniging PVO heeft een programma samengesteld met optredens van verschillende Soester koren: Chorus Line, Joyful, Dames van Stand, Eemmeerminnen en Knollenkoor Apollo. Verder zullen van muziekvereniging PVO het studieorkest en de Eemlander Blaaskapel hun kerstrepertoir laten horen en zal de Jachthoorngroep Eemland naast hun eigen repertoire ook samen met de Eemlander Blaaskapel een stukje gaan spelen. 
Beide groepen staan onder muzikale leiding van Adri Verlaan.
 

Tijd: 10:00 tot 17:00


Referentie-ID: 16688 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie A Christmas Carol


Laat een reactie achterOok leuk!