Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Soester CourantVolg Uit in Soest op FacebookEetcafe CentraalBowling Overhees
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Licht bewolkt 28.6° celcius
Windkracht 2 nnw

Expositie Tekenclub Artishock

06-01-2018 t/m 28-01-2018

Cultuurcentrum Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Cultuurcentrum Artishock

Nieuwjaarsreceptie en expositie Tekenclub Artishock

Op zaterdag 6 januari 2018 houdt Artishock, cultureel podium Soest, haar openbare Nieuwjaarsreceptie. Dezelfde avond wordt de jaarlijkse expositie met schilderijen van Tekenclub Artishock geopend. Het thema is bekend, maar niemand heeft de werken nog gezien. 

Voor de leden van Tekenclub Artishock is het eind van het jaar altijd spannend. Als het thema voor de expositie is bepaald hoor je het in november en december rondzoemen in Artishock.

Dit jaar is gekozen voor het thema: 'Bekijk het eens van een andere kant'. Buiten het formaat is de materiaalkeuze vrij. Ineke Talen: “We zijn reuze benieuwd welke ‘kanten’ er bekeken gaan worden door de deelnemers. En waarvan. We verwachten in ieder geval dat de muren van de grote zaal vol komen. Meer dan 20 leden van de tekenclub leveren een schilderij in.”

De zaal zelf zal ook wel vol komen. De opening van de expositie valt namelijk samen met de nieuwjaarsreceptie van de vereniging, waarvoor bij dezen iedere belangstellende is uitgenodigd.

Opening Expositie ‘Bekijk het eens van een andere kant’ van Tekenclub Artishock: zaterdag 6 januari. Zaal open: 19:30u. Opening 20:00u. door voorzitter Harm-Jan Luth. Zoals iedere eerste zaterdag van de maand is de toegang gratis en is er live muziek, ditmaal verzorgd door het Semmy Prinsen Trio.

De expositie is te zien tot 28 januari tijdens activiteiten (zie www.artishock-soest.nl). Daarnaast is Artishock – Steenhoffstraat 46a - open op: woe- en vrijdagochtend van 10-12 uur, maan- en woensdagavond van 19.15-20.15 uur. Verder in overleg: 06 25586354. 
 


Referentie-ID: 16867 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Expositie Tekenclub Artishock


Laat een reactie achterOok leuk!