Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Herfst campagne 2017Volg Uit in Soest op FacebookSoester CourantBezoek gratis De Paardenkamp
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Onbewolkt 16.2° celcius
Windkracht 1 wnw

Verrassend Schrijfcafé

17-01-2018

Boekhandel Van de Ven

Soesterbergsestraat 54c
3768 EJ Soest

Telefoonnummer
035-6012419

E-mailadres
info.vandeven@libris.nl

Website
www.boekhandelvandeven.nl

Meer over Boekhandel Van de Ven

Verrassend Schrijfcafé
SOEST – Vaste klanten ervaren de bijeenkomsten van het Schrijfcafé steeds weer als een cadeautje. Heerlijk schrijven aan de hand van creatieve schrijfopdrachten. Dit keer kwam de schrijfcoach met een vlinderachtige verrassing. Aan de hand van de doosjes met inhoud vlogen de pennen bijna als vanzelf over het papier.  

Als opwarmertje starten we met het maken van een lijstje van zo veel mogelijk dingen waar we blij van worden. Je verwacht dan alleen maar blije gezichten, maar soms staan er dingen op de lijstjes die het verlangen verwoorden naar wat voorbij is. Weemoed over wat was en niet meer terugkomt. We mogen één item op ons lijstje uitkiezen dat we verder uit willen diepen. De schrijfcoach laat ons ‘strengen van associaties’ maken. De zinnen die daardoor ontstaan vormen de basis van een rondeel. Bij het voorlezen blijken de losse zinnen door de herhaling opeens verrassende gedichten te vormen waarmee prachtige verlangens verwoord worden.


Dan krijgen we een kleurrijk doosje met een vlinder erop en een geslepen kraal erin. De bijbehorende schrijfopdracht leidt ons stap voor stap naar diep verborgen herinneringen. Het is dubbel genieten; eerst heerlijk schrijven en vervolgens luisteren naar alle verhalen. De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 17 januari. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een bijeenkomst inclusief koffie en thee kost €15,-. Aanmelden kan bij Boekhandel Van de Ven (035-6012419) of via www.zinexprez.nl  (06-40155282)

Tijd: 14:00


Referentie-ID: 16889 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Verrassend Schrijfcafé


Laat een reactie achterOok leuk!