Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Eetcafe CentraalVolg Uit in Soest op FacebookHerfst campagne 2017Bowling Overhees
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Schrijven met sterren

21-02-2018

Boekhandel Van de Ven

Soesterbergsestraat 54c
3768 EJ Soest

Telefoonnummer
035-6012419

E-mailadres
info.vandeven@libris.nl

Website
www.boekhandelvandeven.nl

Meer over Boekhandel Van de Ven

Schrijven met sterren

De eerste bijeenkomst van het Schrijfcafé van 2018 stond in het teken van de sterren. De deelnemers hebben zich laten inspireren door de dierenriem. Met de schrijfopdrachten lokte de schrijfcoach de mensen uit om stil te staan bij de eigen talenten. Soms met verrassende dialogen als resultaat.

De middag begint gelijk goed. We maken een lijstje van onze talenten. Best lastig, het voelt als opscheppen waar je goed in bent. Dan volgt de eerste opdracht van de middag: schrijf met terugwerkende kracht een horoscoop over 2017. Het kost de schrijfcoach even wat moeite om het uit te leggen. Maar uiteindelijk kijkt iedereen al schrijvend terug op wat er rondom één van zijn talenten gebeurd is in 2017. Het levert mooie verhalen op. Helemaal niet pocherig, maar mooi en soms zelfs ‘breekbaar’.

Bij de volgende opdracht schrijven we een dialoog tussen onszelf en onze Chinese dierenriem. Dit keer gaat het over een talent dat we al schrijvend nader willen onderzoeken. Bij de start voelt het wat onwennig, toch lukt het iedereen. De een schrijft met een os, de ander met een konijn. Het effect is bijzonder: ‘Je denkt dat je met een aap praat, maar eigenlijk praat je met jezelf.’

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 21 februari. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.
Een bijeenkomst inclusief koffie en thee kost €15,-. Aanmelden kan bij Boekhandel Van de Ven (035-6012419) of via www.zinexprez.nl  (06-40155282)
 

Tijd: 14:00


Referentie-ID: 17045 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Schrijven met sterren


Laat een reactie achterOok leuk!