Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Bezoek gratis De PaardenkampBowling OverheesHerfst campagne 2017
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Maarten Blom

15-03-2018

Boekhandel Van de Ven

Soesterbergsestraat 54c
3768 EJ Soest

Telefoonnummer
035-6012419

E-mailadres
info@boekhandelvandeven.nl

Website
www.boekhandelvandeven.nl

Meer over Boekhandel Van de Ven

Op donderdagavond 15 maart nodigt Boekhandel van de Ven iedereen uit voor een lezing van Maarten Blom over zijn indringende debuutroman ‘Het hoofdgerecht’.

‘Het hoofdgerecht’ is een roman over een chef-kok die tot het uiterste gedreven wordt. Een kijkje in de keuken van een briljante chef, originele personages en een unieke wraakoefening komen samen in dit debuut. Chef-kok Fer Orsouw heeft een bijzonder talent: met eenvoudige ingrediënten weet hij complexe gerechten na te bootsen. Wanneer hij zijn restaurant bedreigd ziet, besluit hij een uniek gerecht te koken voor twee speciale gasten, maar er zijn risico’s: proeven is geen optie. Overspoeld door herinneringen werkt hij aan zijn meesterwerk. Wanneer hij hoort dat er een Michelin-inspecteur onderweg is komt Fer voor een dilemma te staan. Kan hij zowel zijn speciale gasten als de inspecteur ontvangen?

In ‘Het hoofdgerecht’ onderzoekt Maarten Blom in hoeverre het leven maakbaar is. Al is het maar in gedachten en al is het wellicht zelfbedrog.

Maarten Blom is wetenschappelijk onderzoeker en geeft les aan de UvA. Tijdens de lezing vertelt Blom onder andere over de ontstaansgeschiedenis van zijn schrijverschap en over de inspiratie voor het boek.

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: €5,00

Reserveren gewenst.

Tijd: 20:00


Referentie-ID: 17158 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Maarten Blom


Laat een reactie achterOok leuk!