Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Zomerfeest Soest

19-05-2018

Pinksterweekend 19 & 20 mei 2018 Lemon Tree van Fools Garden tot Shirt uit en zwaaien van Het Feestteam en Sinds een dag of twee van Doe Maar tot Das kann doch nur die liebe sein gezongen door Otto Lagerfett.

Je hoort het allemaal bij Zomerfeest Soest! Voetjes van de vloer met ‘Die Verrückte Stunde Show’ en Het Feestteam Zaterdagavond komt ‘Die Verrückte Stunde Show’ er een gezellige feestavond van maken. Naast dit avondvullende programma zal Het Feestteam ervoor zorgen dat het dak eraf gaat, of zoals zij zelf zouden zingen ‘De hele tent gaat als een jojo’! Korenmiddag - Knollenkoor De mannen van het Soester Knollenkoor hebben voor de zaterdagmiddag een tal van koren uit de omgeving uitgenodigd om er weer een muzikale en gezellige middag van te maken. Entree voor de Korenmiddag is gratis. Duitse Familiedag met Soester Kampioenschap Touwtrekken Ook dit jaar barst op zondagmiddag de strijd om de Soester Kampioen Touwtrekken opnieuw los! Inschrijven kan t.z.t. in teams van 4 personen op deze website.

Naast deze spannende strijd is er op het feestterrein nog veel meer te beleven voor jong en oud. Zo zal Otto Lagerfett het Zomerfeest opluisteren met gezellige Duitse Schlagers! Entree voor de Duitse Familiedag is gratis.
 

Referentie-ID: 17440 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!