Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Volg Uit in Soest op FacebookEetcafe CentraalHerfst campagne 2017RETO Internetburo
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Jazzconcert Hermine Deurloo

16-06-2018

Cultuurcentrum Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Cultuurcentrum Artishock

Artishock heeft het lekkerste voor het laatst bewaard. Wat dan? Muziek voor onverzadigbare fijnproevers die hun neus ophalen voor de gestampte pot. De klanken van het ensemble van mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo moet je walsen in je oorschelp zoals goede wijn in een bolvormig glas. 
Hermine Deurloo studeerde saxofoon aan het conservatorium van Amsterdam maar heeft de saxofoon verloochend om zich aan de chromatische mondharmonica te wijden. Was Toots Thielemans niet ongewild vervreemd geraakt van zijn gitaar waardoor hij op het lumineuze idee kwam om de mondharmonica ter hand te nemen?

Deurloo is autodidact op de chromatische mondharmonica en datzelfde zal voor Toots gegolden hebben. Hermine Deurloo trad op met het Metropole Orkest en speelde onder anderen met stergitarist Jesse van Ruller en de Amerikaanse zanger Al Jarreau. Vrij onlangs trad ze op met pianist Mike Boddé in het televisieprogramma Podium Witteman. In 2014 maakte Deurloo het album “Welling” met Zapp4, een fenomenaal strijkkwartet met onder anderen violist Oene van Geel. Vrije Geluiden repte van elf grootse composities op één cd. 

Bezetting: Hermine Deurloo - chromatische mondharmonica; Rembrandt Frerichs - piano; Jörg Brinkmann - cello; Vinsent Planjer - drums.

Tijd: 21:00


Referentie-ID: 17474 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Jazzconcert Hermine Deurloo


Laat een reactie achterOok leuk!