Terug naar Home
http://www.uitinsoest.nl
Volg Uit in Soest op FacebookBezoek gratis De PaardenkampRETO InternetburoEetcafe Centraal
Advertentie hier?
Naar boven
MENU
Het weer in Soest
Geheel bewolkt 6.9° celcius
Windkracht 3 oost

Schrijfcafé

16-01-2019

Boekhandel Van de Ven

Soesterbergsestraat 54c
3768 EJ Soest

Telefoonnummer
035-6012419

E-mailadres
info@boekhandelvandeven.nl

Website
www.boekhandelvandeven.nl

Meer over Boekhandel Van de Ven

Verhalen opduiken – wegens succes herhaald

SOEST – Op verzoek van één van de deelnemers koos schrijfcoach Corrie tijdens het laatste Schrijfcafé van 2018 voor een herhaling van het ‘diepzeeschrijven’. Aan de hand van dit schrijfspel zette zij de deelnemers van het Schrijfcafé aan het werk. Sommige verhalen bleken aan de oppervlakte te drijven, andere moesten worden opgevist van de bodem van de zee.

Het Schrijfcafé bij boekhandel Van de Ven stond dit keer opnieuw in het teken van diepzeeschrijven. Wie dacht dat hij geen verhalen kon bedenken had het mis. Iedereen zat er vol mee, met prachtige parels van verhalen. Schrijfcoach Corrie maakte gebruik van ‘diepzeekaarten’ om de deelnemers te helpen de verhalen in zichzelf op te duiken. Het is een inspiratiespel voor schrijvers, jaren geleden ontwikkeld door Wonder-word en Schrijfatelier.

Met speelse vragen over het hier en nu verkenden we de ‘golven’. Om daarna af te zakken naar de ‘onderstroom’ waar onze gevoelens verscholen lagen. Ook de ‘zeebodem’ werd omgewoeld, op zoek naar inzichten die daar geworteld zijn. Als laatste mochten we de ‘wolken’ boven de zee verkennen; op zoek naar onze wensen en toekomstdromen.

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 16 januari. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee. Een bijeenkomst inclusief koffie en thee kost €15,-. Aanmelden kan bij Boekhandel Van de Ven (035-6012419) of via Corrie van www.zinexprez.nl  (06-40155282)

Tijd: 14:00 tot 16:00


Referentie-ID: 18424 - Redactie: CultuurPunt Soest

Locatie Schrijfcafé


Laat een reactie achterOok leuk!