S Winkelen

Winkelen

De gemeente Soest heeft drie winkelgebieden: Van Weedestraat Soestdijk, Soest-Zuid en de Rademakerstraat in Soesterberg. Daarnaast zijn er twee boodschappencentra (Smitshof en Overhees), twee solitaire supermarkten (Boni en Hoogvliet) en twee concentraties met woonwinkels (Wooncenter Soesterberg en de concentratie woninginrichtingszaken aan de Birkstraat in Soest). Van Weedestraat Sostdijk is het hoofdwinkelgebied van Soest en de Rademakerstraat is het hoofdwinkelgebied van Soesterberg.

Alles (18)Fietsverhuur (3) (2)
Intersport van Dam

Birkstraat 103-105

Soest

035-6030004
Middelman Wonen

Birkstraat 99

Soest

035-6011004
T.C.S. Fietsen

Rademakerstraat 1

Soesterberg

0655253562
Ambachtshal

Koningsweg 22

Soest

Winkelcentrum Soest-zuid

Soesterbergsestraat 47

Soest

Winkellocaties
De belangrijkste winkellocatie is het hoofdwinkelcentrum Van Weedestraat Soestdijk met bijna 15.000 m2 winkeloppervlakte. Andere winkellocaties zijn winkelcentrum Zuidpromenade in Soest-Zuid, winkelcentrum Smitshof in Smitsveen, winkelcentrum Tamboerijn in Overhees en de Koninginnelaan. In Soesterberg is de Rademakersstraat de belangrijkste winkelstraat.

Meubelboulevards
U vindt meubelboulevards aan de Birkstraat te Soest en bij wooncenter Soesterberg aan de Amersfoortsestraat in Soesterberg. Verder vind je her en der verspreid over Soest nog enkele bijzondere speciaalzaken.

Openingstijden en bereikbaarheid
De openingstijden van de specifieke winkels wijken soms af van de reguliere openingstijden. Raadpleegt u even de website. Alle winkels zijn per fiets, bus of auto te bereiken. Parkeren is gratis met de parkeerschijf. Soest en Soesterberg hebben op vrijdagavond koopavond.

Weekmarkt
Er zijn twee weekmarkten: op woensdagochtend in de Rademakerstraat te Soesterberg en op donderdagochtend in de Van Weedestraat te Soest. De weekmarkt op de donderdagochtend is dus  inmiddels verplaatst naar de Van Weedestraat. Dit is de nieuwe lokatie voor deze markt.