Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

Café restaurant Soesterdal

Café restaurant Soesterdal

Verlengde Tempellaan 2
3769 CG Soesterberg

E-mailadres
info@soesterdal.nl

Website
www.soesterdal.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Uit in Soest: Café Restaurant Soesterdal

In april wordt Café Restaurant Soesterdal geopend. Een plek waar rust, gezin en plezier bij elkaar komen. Midden in de prachtige natuur, aan de oude vliegbasis.

De huiskamer van Soesterberg

Café Restaurant Soesterdal is er voor alle leeftijden. Iedereen die optimaal wil genieten van natuur en recreatie. Voor of na het wandelen, om tijd door te brengen met het gezin of bijvoorbeeld ideaal voor flexwerkers. Voor appelgebak of een heerlijke lunch na de wandeling of een lekkere kop koffie tijdens een meeting. Er is genoeg plek voor de kinderen om te spelen in onze eigen speeltuin met verschillende speeltoestellen naast het terras.

Unieke plek

De pleisterplaats Soesterdal is een bijzondere ontmoetingsplek die zorgt voor verbinding. Een belangrijke springplank tussen de rand van de vliegbasis en het dorp. Gelegen tegenover het Nationaal Militair Museum, midden in de natuur, maar ook makkelijk te bereiken via de snelweg.

Puur en eerlijk eten

De gerechten die geserveerd worden zijn puur en eerlijk. Duurzame gerechten met aandacht voor fair trade, biologische en betaalbare producten. Ontbijt, lunch en diner zijn de gehele dag te bestellen. Per seizoen hebben wij een nieuwe kaart, waar altijd een paar vaste favorieten opstaan. Ook is er een wisselend weekmenu met een broodje, soepje en zoet. De koffie is van topkwaliteit en gemaakt van bio-bonen.

Borrelen en zakelijk afhuren

Het is niet mogelijk om het gehele restaurant af te huren, omdat wij altijd open willen zijn voor nieuwe en vaste gasten. Wel is het mogelijk om een deel of tafel te reserveren voor lunch, borrel of diner. Ook zakelijk is het mogelijk om onze (vergader) ruimte boven af te huren. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Info:

Openingstijden: 10:00-21:00

 

 

 

Referentie-ID: 1635 - Bron: Redactie Uit in Soest


Café restaurant Soesterdal op de kaart


Laat een reactie achter