Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

Catering Centraal

Catering Centraal

Birkstraat 7
3768 HB Soest

Telefoonnummer
035-6033333

E-mailadres
info@cateringcentraal.nl

Website
www.cateringcentraal.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Catering Centraal voor al uw feesten en partijen, van kleine tot hele grote!!

Wij zijn een cateringbedrijf dat van een broodje kaas tot aan een volledige feestavond alles voor u kan verzorgen.

Flexibiliteit en service staan hoog in het vaandel, dus u roept en wij draaien. Geef aan wat de wensen zijn en wij gaan ons uiterste best doen om alles keurig te verzorgen.

U bent dus bij ons aan het goede adres voor hapjes, broodjes, soepen, maaltijden, buffetten, walking diners, bruiloften, partijen, high tea, afscheidsceremonies etc. Eigenlijk kunt u voor alle catering bij ons terecht.

Klik hier voor de advertentie

De Soester Box.

Twee horeca ondernemers uit Soest, Antonio van den Hengel en Thijs Duindam, zijn de initiatiefnemers van de Soester Box; een box met lokale producten en verrassingen, waarmee de lokale horeca en middenstand worden gesteund.

 Beiden hebben last van de beperkingen door corona en spraken bedrijven die momenteel geen bijeenkomsten meer kunnen organiseren voor hun medewerkers, maar die wel iets voor hen wilden doen aan het einde van het jaar.

Zo ontstond het idee om deze doelgroep iets aan te bieden en tegelijkertijd de lokale horeca en middenstand te laten meeprofiteren; de Soester Box.

Daarnaast is de box leuk voor de particuliere klant om cadeau te doen.

 Er zijn drie verschillende boxen van € 50 (Compleet), € 75 (Uitgebreid) en € 100 (De Luxe). In iedere box zit in ieder geval een waardebon van de initiatiefnemers van restaurant De Soester Duinen en de Korte Duinen. De variatie is verder groot. Van bon voor de bowling, koffie, een kerststol, waardebonnen voor kaas, oliebollen en een knapzak voor het Kabouterpad tot een tegoed voor lingerie, meubels, sportspullen en een wasbeurt voor de auto. In ieder pakket zit bovendien een 'hart onder de riem armbandje', een fles wijn en prosecco en Soester Knollenbier.

De kracht van de box is dat de waarde van alle boxen minstens het dubbele is van waar ze voor worden verkocht. Zo steunt u de lokale horeca en retail en profiteert u zelf ook!

 De boxen zijn tot 18 december online te bestellen via www.soesterbox.nl. Ze kunnen van 1 t/m 23 december worden opgehaald bij restaurant De Soester Duinen in Soest.

 Wilt u komende feestdagen iemand verrassen of bent u als bedrijf op zoek naar een leuk extraatje voor uw medewerkers? Koop dan een Soester Box en u heeft een origineel cadeau in handen, waarmee u tevens de lokale horeca en middenstand helpt.

 

 

 

Referentie-ID: 120 - Bron: Redactie Uit in Soest


Catering Centraal op de kaart


Laat een reactie achter