Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

Kaasboerderij De Staelenhoef

Kaasboerderij De Staelenhoef

Birkstraat 123
3768 HE Soest

Telefoonnummer
035- 6013781

E-mailadres
info@destaelenhoef.nl

Website
www.destaelenhoef.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Via onze, aan beide zijden door hoge bomen geflankeerde oprijlaan, bereikt u de winkel. Direct na het woonhuis aan uw linkerkant. Vanuit de winkel heeft u uitzicht op onze kaasmakerij, die, hoe kan het anders, voorzien is moderne apparatuur, waarin ons ruime assortiment boerenkaas vorm en smaak krijgt. Van eigen koeien, van eigen melk.

De winkel biedt u een rijkdom aan natuurzuivere zuivel- en aanverwante producten. Kaas, het meeste ervan pronkend op de schappen achter het verkooppunt, is ons absolute hoofdproduct.  U vindt bij ons, naast jonge en oude kaas, varianten als komijne-, fenergriek-, bieslook-, brandnetel-, kruidnangel-, knofllook- en geitenkaas: melk en karnemelk, boerenyoghurt in diverse smaken, boerenvla, boter, kwark en... eieren - uiteraard van de scharrelkip -.

Tevens verkopen wij ook honing , mosterd, en jam, alles in feestelijke potten, en een serie schitterende natuurreine frisdranken. Oudhollandse snoepjes, Meel om brood mee te bakken, Alles krakend vers, alles keurig verpakt, de sfeer ademend van dat leuke, gezellige boerenwinkel van ooit... Diverse soorten noten, scharrelroom, wijn en landwinkel bier behoort ook tot ons assortiment.

Ook staan er exclusieve kadopakketten in de winkel in elke prijsklasse, staat het er niet bij voor u dan maken we een kadopakket naar u wensen. Met onze 'mand van het land' kunt u ook tijdens de feestdagen of verjaardagen zowel bij vrienden en familie als bij zakenrelaties origineel scoren!

Kijk voor onze openingstijden op onze website.

 

Referentie-ID: 57 - Bron: Redactie Uit in Soest


Kaasboerderij De Staelenhoef op de kaart


Laat een reactie achter