Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn

Telefoonnummer
035-5412841

E-mailadres
info@paleissoestdijk.nl

Website
www.paleissoestdijk.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Een bezoek aan Paleis Soestdijk in Baarn geeft bezoekers een kijkje in het leven van de Koninklijke familie. Het brengt voor veel bezoekers de herinnering boven aan datgene waar men vroeger op TV naar keek. Paleis Soestdijk heeft een lange voorgeschiedenis, maar permanent bewoond (en daardoor bekend voor velen) werd Paleis Soestdijk pas vanaf 1937, toen Prinses Juliana en Prins Bernhard er na hun huwelijk hun intrek namen.

Rondleidingen en speurtochten
Vrijwel iedereen heeft Paleis Soestdijk weleens op TV gezien, maar de rondleiding in het paleis geeft u de unieke mogelijkheid van binnenuit een kijkje te nemen. Er zijn speurtochten voor kinderen en rondleidingen voor volwassenen. 
Rondleidingen in Paleis Soestdijk zijn op vrijdag, zaterdag en zondag mogelijk. Ieder half uur is er een mogelijkheid om aan te haken bij één van de ervaren gidsen. U kunt aan deze instaprondleiding deelnemen vanaf 11.30 uur.

Openingstijden en kaartverkoop
• Het paleis is geopend van vrijdag tot en met zondag: 10:00 uur - 17:00 uur
• Het park is geopend van vrijdag tot en met zondag 10:30 uur - 17:30 uur
• Kaartverkoop aan de kassa kan tot 15:45 uur of op de website van Paleis Soestdijk

Mocht u een exclusieve rondleiding met een gids willen voor een groep, is dit mogelijk tegen een aanvullend tarief (neem contact op met Paleis Soesdijk voor de mogelijkheden).

Tip
Vergeet niet een kijkje te nemen in de prachtige tuin! Een kaartje voor de bezichtiging in het Paleis geeft automatisch toegang tot het park. Een wandeling door het park duurt circa drie kwartier. U kunt het park vóór of na uw bezichtiging door het paleis bezoeken. Een bezoek aan Paleis Soestdijk gecombineerd met een wandeling door het park duurt ongeveer drie uur.

Wie alleen het park wilt bezoeken kan een toegangskaart à € 6,00 kopen bij het kassagebouw van Paleis Soestdijk. U ontvangt dan een plattegrond van het park. Bezoekers van het park zijn natuurlijk van harte welkom in de Oranjerie. Restaurant de Oranjerie is geopend van vrijdag tot en met zondag 10:30 uur - 17:00 uur

Zakelijk
Paleis Soestdijk opende in 2011 haar deuren voor de zakelijke markt. Het paleis en het park bieden uitstekende mogelijkheden voor bijeenkomsten en culturele evenementen, besloten diners en topontmoetingen. Alles passend bij Paleis Soestdijk: maatschappelijk relevant of met een cultureel, educatief of historisch karakter.

Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden.

Referentie-ID: 46 - Bron: Redactie Uit in Soest


Paleis Soestdijk op de kaart


Laat een reactie achter