Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

Restaurant De Soester Duinen

Restaurant De Soester Duinen

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest

Telefoonnummer
035-6036010

E-mailadres
info@soesterduinen.nl

Website
www.soesterduinen.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

Natuurlijk genieten

Of het nou lente, herfst, winter of zomer is, bij De Soester Duinen is het altijd gezellig. Voor lunch, high tea, Menu van de Markt, of driegangendiner een mooie plek centraal gelegen tussen Soest en Soesterberg. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel culturele uitstapjes als een heerlijke wandel- of fietstocht door de Soesterduinen. Fietsenstalling en oplaadpunt aanwezig. Verder zijn honden ook welkom in onze Brasserie.  Parkeren van de auto kan voor de deur, daarna lekker het bos in en uitblazen met kop koffie, lekker broodje of taartje van de beste banketbakkerij in de omgeving. Samen of alleen ontspannen met een wijntje bij de open haard of barbecueën en vieren met een groot gezelschap: iedereen een warm onthaal. Op het heerlijke terras staat 's zomers de blauweregen in bloei en geniet u in het zonnetje. Heeft u wat te vieren? Met meerdere ruimtes om exclusief te huren is De Soester Duinen een geliefde locatie voor het vieren van verjaardagen, familiefeesten, jubilea en bruiloften. Alles is mogelijk in onze veelzijdige locatie.

Trouwen

Onze locatie is een officiële trouwlocatie, en trouwen in de duinen is écht uniek! Wat te denken van een ceremonie in het duingebied en daarna een toost in het bos. Het geheel verzorgde diner en feest vindt plaats in De Soester Duinen in de perfecte ruimte naar keuze. Persoonlijke aandacht voor jullie gasten vinden wij erg belangrijk. Eén van de belangrijkste momenten in jullie leven is jullie huwelijksdag, een dag om met veel oog voor detail en veel aandacht voor te bereiden. Onze persoonlijke begeleiding van bruidsparen wordt als warm en professioneel ervaren. Het zal  jullie en jullie gasten aan niets ontbreken. 

Lekker eten

Onze Brasserie is op alle dagen van de week geopend, onze chef-kok Tim Middag maakt ieder seizoen een nieuwe menukaart. Wisselende gerechten in het Menu van de Markt, maar met de vaste specials als uitsmijter De Soester Duinen, biologische hotdog, soep van de dag en Ceasar Salad.

Borrelen en vieren

Gezellig in de kroeg een borrel geven om iets te vieren? Wij hebben in het souterrain ons bruincafé ‘De Klinkhamer’ exclusief ter beschikking. Bijzonder sfeervol en terug in de tijd: een gezellig Amsterdams bruin café uit de jaren ’50. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 70 personen. Gegarandeerd gezellig en een blijvende herinnering voor u en uw gasten!

Zakelijk

Voor vergaderen, opleiden, congresseren zijn de 9 zalen van De Soester Duinen perfect geschikt, alle faciliteiten zijn aanwezig en voor groepen van 6 – 250 personen beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om in de Brasserie te lunchen, te borrelen of te dineren voorafgaande of aansluitend aan de bijeenkomst, maar de lunch of het diner kan ook exclusief in uw zaal worden geserveerd.

Centraal in NL

De Soester Duinen heeft een centrale ligging in het midden van het land, dichtbij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Binnen vijf minuten bent u op de A28. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en ook met het OV kunt u tot aan de deur reizen.

 

Referentie-ID: 72 - Bron: Redactie Uit in Soest


Restaurant De Soester Duinen op de kaart


Laat een reactie achter