Fietsen Wandelen
Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Erfgoed Natuur
Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

T.C.S. Fietsen

T.C.S. Fietsen

Rademakerstraat 1
3769 BB Soesterberg

Telefoonnummer
0655253562

E-mailadres
info@tcsfietsen.nl

Website
www.tcsfietsen.nl

Is dit uw bedrijf/organisatie?
Pas hier de gegevens aan.

T.C.S. FIETSEN - Een begrip in Soesterberg.

"TCS Fietsen" is al jaren een begrip in Soesterberg. In onze fietsenwinkel vindt u een groot assortiment aan merken en modellen voor elke doelgroep.

Ook voor onderhoud en verhuur van Stadsfietsen / Mountainbikes/ Elektrische Fietsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze winkel gelegen aan de Rademakerstraat 1 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Over T.C.S. Fietsen

De passie voor fietsen gecombineerd met ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor T.C.S. Fietsen om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. T.C.S. Fietsen beschikt over moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu`s van alle merken en gereedschappen in de werkplaats. T.C.S. Fietsen staat garant voor uw fiets plezier. Bij T.C.S. Fietsen staat SERVICE hoog in het vaandel.

Jaap Vromans, eigenaar van T.C.S. Fietsen De specialist voor al het onderhoud aan uw fiets. Met zijn ervaring heeft de fiets geen geheimen meer voor deze vakman. Geen uitdaging gaat hij uit de weg. Een fiets weer soepel te laten lopen en een tevreden klant is zijn doel en streven. Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heeft hij de stap gezet om een eigen plek te creëren waar fietsen in de breedste zin van het woord tot zijn recht komen. Bij T.C.S. Fietsen gaat het dus om meer dan alleen fietsen, het is ook een plek waar mensen graag naar toe komen voor het juiste advies. De combinatie van ondernemersbloed met de passie voor het fietsen maakt hem waar T.C.S. Fietsen goed in is.

De naam T.C.S. Fietsen

Veel komt samen in deze 3 letters. De letters T en C staan voor Total Care, het meest voor de hand liggende bij de letter S is uiteraard Soesterberg. De bakermat en vestigingsplaats van onze winkel. Maar het gaat verder, bij T.C.S. Fietsen kunt u gewoon terecht voor het totaal plaatje voor uw fiets, aanschaf nieuwe fietsen, onderhoud, verhuur – alles kan bij T.C.S. Fietsen.

Een fiets huren ? Dat kan.

Zie www.ikwileenfietshuren.nl

Referentie-ID: 329 - Bron: Redactie Uit in Soest


T.C.S. Fietsen op de kaart


Laat een reactie achter