Default

Zet je bedrijf op de kaart tijdens "Beleef Locatie Amersfoort" 2015

Gepubliceerd op donderdag 23 april 2015

Op dinsdag 8 september 2015 organiseert Locatie Amersfoort voor de 2e keer het ‘Beleef Locatie Amersfoort‘ Event. Een evenement dat Citymarketing Regio Amersfoort wil organiseren met behulp van zo veel mogelijk ondernemers uit Regio Amersfoort. De eerste editie op 9 september 2014 was een groot succes: meer dan 100 organisatoren van zakelijke bijeenkomsten maakten kennis met de gastvrijheid en faciliteiten van onze regio!

Een gezamenlijk succes voor heel regio Amersfoort

Doel
Door middel van een ‘Open Locatie Dag’ willen we zoveel mogelijk organisatoren van zakelijke bijeenkomsten geheel verzorgd kennis laten maken met wat regio Amersfoort te bieden heeft op het gebied van congressen, vergaderen en bedrijfsuitjes. Zij kunnen kiezen uit 3 routes, die ieder een ander deel van de regio laten zien. Hier vind je het programma van vorig jaar.

Om er dit jaar weer net zo’n daverend succes van te maken als vorig jaar, hopen we wederom op een vruchtbare samenwerking tussen alle partners. Ik wil dan ook alle partners uit heel regio Amersfoort van harte uitnodigen om (weer) mee te werken aan deze dag. Iedere partner heeft zijn eigen uniekheid en het Beleef Locatie Amersfoort is dé gelegenheid om dit te delen met de doelgroepen, maar ook met andere partners. De inbreng hoef je dus niet allemaal zelf te bedenken, er is veel expertise en kennis binnen de partners, dus maak gebruik van elkaar. Hoe meer samenwerkingsverbanden er gemaakt worden, hoe interessanter en leuker het wordt. De rol in het programma kan zijn het openstellen van je locatie, hotelkamers aanbieden, workshops verzorgen, bijdragen aan de catering, vervoer of acts/ entertainment. Per programmaonderdeel is er ca. 45 minuten de tijd.

Lees het verslag van de vorige editie voor inspiratie!

Samen maken we het programma
Graag ontvangen we jullie ideeën en suggesties voor het Beleef Locatie Amersfoort evenement, zodat we een inventarisatie kunnen maken óf en hoe we de drie programma’s gaan inrichten dit jaar. Wil je het voorstel vóór vrijdag 24 april per e-mail aan mij sturen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met Laura Hoekstra via telefoonnummer 033 - 469 87 50 of per e-mail lr.hoekstra@amersfoort.nl.

Met hartelijke groet,
Laura Hoekstra
www.locatieamersfoort.nl

Nieuwsoverzicht