Default (standaard als geen header)

Wist u dat al?

Gepubliceerd op maandag 2 april 2012

Wellicht is het u al opgevallen, dit jaar bestaat Stichting De Paardenkamp, het nationaal bekende rusthuis voor oude paarden in Soest, 50 jaar. Op diverse data in het jaar zullen activiteiten plaatsvinden op onze terreinen die naar verwachting veel bezoekers naar Soest trekken.

Bezoekers die vaak na hun bezoek aan De paardenkamp, weer naar huis vertrekken. Vanuit de grondgedachte van het TPS, dat onderlinge samenhang en samenwerking, het recreatief aanbod van Soest zal versterken en kansen biedt aan individuele ondernemers willen wij u daarom graag vooraf informeren over deze activiteiten.

Wellicht wilt u een arrangement combineren met een van de activiteiten op De Paardenkamp. Denk bijvoorbeeld aan een lunch of diner waarmee u onze bezoekers voor uw horeca gelegenheid kunt interesseren of een overnachtingarrangement voor een herhaalbezoek van onze bezoekers aan Soest.

Gemiddeld bezoeken tijdens de Open Dagen zo’n 3500 mensen van binnen, maar vooral buiten de regio, onze boerderijen.

De activiteiten agenda is op dit moment als volgt:

  • Zaterdag 14 april, Open Dag, officiële opening 50ste verjaardag en inkomst van het 500ste paard. Zeer veel activiteiten op het terrein van Boerderij Vosseveld aan de Birkstraat 96.
  • Zaterdag 12 mei, Open Dag voor gehandicapten. Omdat De Paardenkamp straks op Boerderij Het Gagelgat een werkgelegenheidsproject zal starten voor verstandelijk gehandicapten, hebben we dit jaar een speciale dag voor deze doelgroep.
  • Zaterdag 23 juni. Officiële opening van Boerderij Het Gagelgat. Na ruim 2 jaar restauratie, zal de eeuwenoude boerderij (bekend van ondermeer het SBS 6 programma Het Mooiste Pand van Nederland)worden geopend als werkende boerderij. Hiermee blijft een prachtig stukje cultureel erfgoed in Soest behouden. Ook tijdens deze dag zullen zeer er veel activiteiten zijn voor jong en oud  op Het Gagelgat. Boerderij Vosseveld is dan eveneens geopend.
  • Zaterdag 27 oktober, de traditionele najaars Open Dag van De Paardenkamp, boerderijen Vosseveld en Het Gagelgat zijn dan geopend.
  • Zaterdag 15 december, De Winter-Paardenkamp met een mooi ingericht erf op Vosseveld en een toneelvoorstelling op Boerderij Het Gagelgat. Deze dag is speciaal bestemd voor onze duizenden begunstigers.

Wilt u een arrangement samenstellen voor een van onze Open Dagen en deze onder de aandacht brengen van onze bezoekers, neem dan even contact op met Michel Groenewegen, bestuurslid van Stichting De Paardenkamp per email: michel@paardenkamp.nl.

Nieuwsoverzicht