Default

Uitnodiging 'Eemsnoer kan alleen 'samen'op 7 juli

Gepubliceerd op vrijdag 26 juni 2015

De ambitie van Eemsnoer zal iedere organisatie rond de Eem aanspreken, die een doelstelling heeft waarin cultuurhistorie, landschapsbeheer en/of toerisme een rol speelt.
Namelijk: Doel: samenwerking op het gebied van erfgoed-, landschap- en cultuurhistorie in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes en Soest, met als doel het beschikbaar krijgen van een wervend en samenhangend verhaal ten behoeve van de inwoners en bezoekers in het Eemgebied. Populair gezegd: het samen creëren van één groot openluchtmuseum zonder muren rond de Eem.

In deze notitie verkennen wij wat er al is gerealiseerd in de richting van deze doestelling; en wat er nog door de organisaties samen moet worden aangepakt om deze doelstelling succesvol te realiseren. Misschien kan deze notitie ons ook helpen de mogelijkheden van Eemsnoer te gaan ontdekken?

 

Graag nodigen we u uit deel te nemen aan de varende workshop “We gaan beginnen” van de Coöperatieve Vereniging Eemsnoer.  De workshop vindt plaats op de Fietsboot Eemlijn.
Voor de volledige uitnodiging, lees verder.

Nieuwsoverzicht