Default (standaard als geen header)

Uitnodiging Beleef Locatie Amersfoort 8 september

Gepubliceerd op maandag 20 juli 2015

Locatie Amersfoort nodigt u van harte uit voor het Beleef Locatie Amersfoort evenement, op dinsdag 8 september 2015.
Geniet vanaf 12:00 uur van een culinaire lunch op de unieke locatie in de St. Joriskerk. Vanaf 13:30 tot 17:30 uur gaat u op ontdekkingsreis door de stad en regio Amersfoort langs de meest inspirerende locaties voor het organiseren van evenementen. Beleef en ervaar door spectaculaire presentaties, workshops en rondleidingen dat regio Amersfoort bij uitstek de meest geschikte locatie voor zakelijke evenementen is.

Een verrassend programma
We willen natuurlijk nog niet alles verklappen, maar wel graag alvast een tipje van de sluier oplichten. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende culinaire gerechten, een rondleiding in het onlangs geopende Nationaal Militair Museum, bier proeven in een Mannenzaal, inspirerende workshops, de Universiteit van de Geit en tot slot een wervelende netwerkborrel bij de Rijtuigenloods. Kortom, een dag die u niet mag missen.

U kunt kiezen uit drie programma's:
1. Ontdek Amersfoort
2. Proef Soesterberg en Nationaal Militair Museum
3. Trends in regio Amersfoort

U kunt zich hier aanmelden

Indien u zich al heeft aangemeld bij de Save the date, hoeft u dit niet nogmaals te doen. Zo niet, meldt u snel aan voor deze unieke belevenis, want vol = vol! Deelname is gratis en aanmelden kan tot en met 31 augustus 2015. U kunt gratis parkeren bij de Rijtuigenloods of u kunt gebruik maken van een gratis NS-ticket.

Graag tot ziens op dinsdag 8 september! 

Nieuwsoverzicht