Default (standaard als geen header)

Opening VVV Informatiepunten in Soest

Gepubliceerd op woensdag 22 juli 2015

Op 26 mei jl. is het nieuwe Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei van start gegaan als nieuwe marketing- en promotieorganisatie voor Soest en zes andere gemeentes op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei. Hieronder een aantal recente projecten die het RBT samen met het Toeristisch Platform Soest heeft opgepakt.

Opening VVV Informatiepunten
Vanaf eind juli zijn er nieuwe VVV Informatiepunten geopend op de volgende locaties:
- Stayokay Soest
- Restaurant 't Hoogt
- Grand Café Soestdijk

Naast deze informatiepunten wordt gewerkt aan een VVV Agentschap (groter assortiment en verkoop VVV Cadeaubonnen) in Grand Café De Lindenhof. Hiermee wordt een eerste basis gelegd voor de VVV Informatievoorziening ‘nieuwe stijl’; komende maanden wordt deze verder uitgewerkt.

Nieuwe toeristische websites:
Er wordt momenteel hard gewerkt aan nieuwe websites (voor Soest: vvvsoest.nl / soest.opdeheuvelrug.nl) - waar mogelijk wordt uiteraard aansluiting gezocht bij ‘wat er al is’. 

Soest Hot Spots:
Recent is er een gesprek geweest over de propositie van Soest, te beginnen met ‘Soest Hot Spots’: plekken in Soest die je gezien moet hebben. Het RBT verbindt deze op Heuvelrug-niveau tot ‘Heuvelrug Hot Spots’ en gaan die zowel offline als online vermarkten.

RBT Folderservice:
Begin juli zijn het boekje ‘Uit in Soest/Soesterberg’ en de Z-cards verspreid over ca. 200 locaties in de regio waar veel toeristen komen

Nationaal Militair Museum (NMM):
het NMM heeft zich als partner bij het RBT aangesloten, het RBT is met hen over allerlei vormen van samenwerking. O.a. over een VVV Informatiepunt op die locatie en manieren om bezoekers van het museum te verbinden aan Soest en de Utrechtse Heuvelrug.

 

 

 

Nieuwsoverzicht