Default (standaard als geen header)

Wintercampagne 2015-2016. Doe gratis mee!

Gepubliceerd op zondag 1 november 2015

Beste ondernemers in Soest en Soesterberg,

Net als vorig jaar start de gemeente Soest (in samenwerking met Uit in Soest en het nieuwe Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug & Vallei) een online campagne om deze winter meer bezoekers naar Soest en Soesterberg te trekken. We willen hierbij Soest als gastvrije gemeente neerzetten die ook in de winter de moeite waard is om te bezoeken.

Wat gaan we doen?
Met aanbod van ondernemers willen we een aantal leuke winter-arrangementen samenstellen voor de periode 1 december 2015 t/m 15 januari 2016. Dat kan van alles zijn: een gratis appelpunt bij warme chocomelk, een feestelijk glas bubbels bij een diner of een speciale winterkorting op entree of aankopen? Winterse (meerdaagse) arrangementen en korting hierop, gratis wandelroutes etc. Het aanbod wordt gebundeld op een landingspagina op uitinsoest.nl (die we via de campagne uitgebreid gaan promoten).

Meedoen? Lever je aanbieding vóór 18 november aan!
Wil je meedoen? Lever dan voor woensdag 18 november a.s. een leuk winter-aanbod aan via samenwerkenloont@hv-marketing.nl. Na ontvangst nemen we contact met je op over de uitwerking en de uitvoering van de campagne, en de resultaten.

TIP: deze actie is vooral bij en breed collectief succesvol. Stuur dit bericht dus gerust door aan andere ondernemers in Soest, ook zij kunnen zich tot 18 november aanmelden!

Met vriendelijke groet,
Toeristisch Platform Soest
www.uitinsoest.nl

TIP: Controleer ook nog eens uw bedrijfsprofiel op www.uitinsoest.nl want naast de circa 10.000 bezoekers per maand komen er nog veel meer bezoekers de komende wintermaanden!
 

Nieuwsoverzicht