Default

Uitnodiging Seizoensafsluiting bij Paleis Soestdijk

Gepubliceerd op donderdag 18 oktober 2018

Graag nodigen wij u uit voor de seizoensafsluiting van RBT Heuvelrug & Vallei op dinsdag 13 november 2018.

Dit jaar zijn we te gast bij Paleis Soestdijk en krijgt u de kans om mee te gaan met een unieke rondleiding door ruimtes die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn!

Over Paleis Soestdijk
Historie en toekomst gaan hand in hand op Paleis Soestdijk. Illustere bewoners als Willem III, Willem II, Anna Paulowna, koningin Juliana en prins Bernhard drukten hun stempel op het gebouw. Van zeventiende-eeuws jachthuis tot koninklijke residentie: de geschiedenis is nog steeds voelbaar in het paleis.

Sinds december 2017 is Paleis Soestdijk in het bezit van MeyerBergman Erfgoed Groep. De komende jaren wordt het complex ontwikkeld tot dé landingsplek voor de Nederlandse industrie en innovatie.

Ga mee met de unieke rondleiding en ontdek de historische paleiszalen, de prachtige, monumentale tuin en de tentoonstelling.

Programma:
RBT blikt kort terug op het afgelopen jaar en u krijgt een sneak preview van onze plannen voor 2019, maar bovenal wordt het een gezellige middag die in het teken staat van netwerken en verbinding, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. We heten u, samen met een introducé, van harte welkom bij deze middag!

15.00 Inloop
15.15 Start rondleiding Paleis Soestdijk
16.15 Plenair programma inclusief RBT Quiz
17.45 Borrel
19.00 Eind

Aanmelden kan tot 9 november a.s. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een berichtje naar samenwerkenloont@hv-marketing.nl. Wij heten u graag van harte welkom op 13 november!
 
Met feestelijke groet,
Bestuur & medewerkers RBT Heuvelrug & Vallei

Aanmelden

Nieuwsoverzicht