Default (standaard als geen header)

Nieuwe fietsroute door Soest van hoog naar laag!

Gepubliceerd op maandag 8 oktober 2018

Maandag 8 oktober 14.00 uur – Grand Café de Lindenhof

Nieuwe fietsroute door Soest van hoog naar laag! Soesters Co Limburg en Paul Romein hebben een route opgemaakt langs de mooie en unieke plekjes in Soest.

Soest en omgeving bieden de fietsers veel variatie in landschappen. Van naald- en loofbossen, heidegebied, stuifzanden tot aan de uitgestrekte polder langs de rivier de Eem. En door al deze gebieden lopen talloze fietspaden. Ideaal om je eigen route uit te stippelen.

Maar Soesters Co Limburg en Paul Romein willen het de bezoekers makkelijk maken door routes uit te stippelen met een gedetailleerde beschrijving en voorzien van de fietsknooppunten waar mogelijk.

De volgende route is al in de maak, waarbij de fietsers langs Paleis Soestdijk via de bossen van Lage Vuursche weer terug in Soest komen.

De regio Soest en Soesterberg biedt de fietser niet alleen veel variatie in natuur, maar ook diverse bezienswaardigheden zoals het Nationaal Militair Museum, de Korenmolen op de Eng, Museum Soest, het Herman van Veen Arts Center op Landgoed de Paltz, Paleis Soestdijk, teveel om op te noemen. Kijk op www.uitinsoest.nl voor de vele activiteiten.

De fietsroute kaart is gratis te verkrijgen bij de VVV balie in Grand Café De Lindenhof.

Nieuwsoverzicht