Default (standaard als geen header)

TPS gids nu ook landelijk bereik

Gepubliceerd op maandag 22 juli 2013

Soest en Soesterberg landelijk op de kaart gezet.

Het maandblad ‘Buitenleven’, onderdeel van de ANWB,  heeft met 40 duizend abonnees met een gemiddeld bereik van 359 duizend geïnteresseerde lezers.

Buitenleven, verschijnt 8x per jaar en heeft als thema’s de romantiek van het platteland, het vieren van de seizoenen en de pracht van ons culturele erfgoed. Onderwerpen als tuinieren, koken, natuur, wonen, cultuur en recreatie komen op informerende en verstrooiende wijze in elk nummer van Buitenleven terug. Buitenleven is een magazine voor echte levensgenieters en wordt gemaakt voor vrouwen vanaf 35 jaar. De doelgroep leidt een actief leven: tussen de verantwoordelijkheden van baan, gezin, huishouden en sociale activiteiten is er gelukkig tijd voor ontspanning. Die ontspanning vindt ze in Buitenleven: tuinieren, kokkerellen, wandelen, fietsen, lezen en dagjes uit met het gezin.

Bij het augustusnummer, nummer 6,  wat op 22 augustus 2013 verschijnt wordt de in juli vernieuwde toeristische gids ‘Uit in Soest en Soesterberg’ (inclusief sleeve (omslag voorzien van layars) met actuele informatie over evenementen en toeristische uitstapjes) gevoegd.

De gemeente Soest, het VVV Soest  en het Toeristisch Platform Soest zijn ervan overtuigd dat hiermee de lezers van het blad met het ontvangen én lezen van het boekje, benieuwd zullen zijn wat er in Soest en Soesterberg is te beleven en een bezoek aan ons fraaie dorp zeker zullen overwegen; wat weer ten goede zal komen aan de Soester economie.

Deze verspreiding is een initiatief van de gemeente Soest, het VVV Soest en het Toeristisch Platform Soest.

 

Nieuwsoverzicht