Default (standaard als geen header)

Textiel inzameling door Kringloop Spullenhulp Soest

08-10-2014 t/m 10-10-2014

Is de kast al opgeruimd? Kringloop Spullenhulp komt huis-aan-huis textiel ophalen op 8, 9, 10 oktober in Soest en Soesterberg

Soest- Het “ontzomeren” kan beginnen, de herfst wordt in het zonnetje gezet. Stilaan wordt het wat kouder, dauw op het gras. De bomen kleuren en een enkel blaadje valt.  In de kast maakt de zomerkleding plaats voor warmere kleding. Kleding die ú niet meer kunt gebruiken, maar een ander wél, mag in de textielzak voor Kringloop Spullenhulp. Tijdens de inzameldagen op 8, 9 en 10 oktober wordt het textiel huis-aan-huis opgehaald in Soest en Soesterberg. Is de kast al opgeruimd? Er is nog een kleine week de tijd om een textielzak te vullen. Er wordt verzocht de zakken met textiel vóór 08.30 uur goed zichtbaar aan de doorgaande weg te zetten op de ophaaldag, zoveel mogelijk bij elkaar. Kringloop Spullenhulp rijdt dan met de vrachtwagen door de straat om alle gevulde textielzakken op te halen. Zoveel mogelijk herbruikbare textiel wordt verkocht in de kringloopwinkel. Op deze manier wordt het hergebruik van kleding gestimuleerd, wordt een ander er blij mee gemaakt en draagt het bij aan de werkgelegenheid. Bij bruikbare textiel kan gedacht worden aan kleding, maar ook aan schoenen, linnengoed, lappen, dekens en gordijnen. Dit mag allemaal in de textielzak. In de week voor de inzameling (woensdag 1 oktober) worden de textielzakken van Kringloop Spullenhulp verspreid. Mensen die geen textielzak hebben ontvangen, of mensen die meer zakken nodig hebben, mogen ook een gewone grijze zak gebruiken met een etiket erop “voor Kringloop Spullenhulp“.

De ophaaldag van het textiel wordt bepaald door de postcode! Op woensdag  8 oktober worden de zakken opgehaald in de wijken met postcode 3763 en 3765. Donderdag  9 oktober komt de vrachtwagen textiel ophalen in de wijk met postcode 3766 en Soesterberg met postcode 3769. Vrijdag 10 oktober komen de chauffeurs in de postcodegebieden: 3761, 3762, 3764 en 3768. Iedereen die het leuk vindt om de garderobe weer aan te vullen, is van harte welkom in de kringloopwinkel aan De Schans 20 in Soest. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 11.00-17.30 uur en zaterdag van 09.00-16.00 uur. Het inbrengen van spullen kan elke dag al vanaf 9 uur.

Voor de advertentie klik hier

 

 

Referentie-ID: 10624 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!