Default (standaard als geen header)

Puur Genieten Soest

10-04-2015 t/m 12-04-2015

WEGENS SUCCES VOOR DE 2E KEER: TREED BINNEN IN DE FEESTELIJKE WERELD VAN  PUUR GENIETEN SOEST
Culinaire verrassingen, spetterende modeshows, fitte gasten en vreemde vogels, te gekke muziek en een heerlijke pure ambiance. PUUR GENIETEN SOEST 2014 was een groot succes! Daarvan en van nog veel meer lokale hoogstandjes, kunt u dit jaar samen met uw vrienden weer genieten tijdens ons evenement op vrijdagavond 10 april en zondag 12 april. 

Het weekend bestaat dit jaar uit 2 feestelijke dagen. Vrijdagavond 10 april kunt u tijdens Puur Culinair genieten van de allerlekkerste hapjes en drankjes die Soest te bieden heeft. Op Zondag 12 april is Puur Beauty & Health. Met dezelfde hapjes en drankjes én daarnaast kunt u de hele middag genieten van een spetterende modeshow, alles over beauty en health en nog veel meer. We beloven u een fantastische ervaring! 

Toegang voor vrijdagavond is slechts €15,- en de entree op zondag is gratis! Als u net zo culinair wilt genieten als vrijdagavond, dan kunt u ook op deze zondagmiddag voor 15 euro genieten van het uitgebreide wandeldiner inclusief drank, ter waarde van €45,00! 

Waar is dat evenement dan? U bent van harte welkom op de Lifestyle Passage bij Middelman wonen. Birkstraat 99, (de verbindingsweg van en naar Amersfoort). 

Natuurlijk wilt u zo’n evenement niet missen. Kijk hieronder voor het volledige programma. Wij staan u op vrijdag 10 en zondag 12 april persoonlijk op te wachten met een welkomstdrankje. 

Tot dan, tot PUUR!

facebook.nl/puurgenietensoest Birkstraat 99. Soest


 

Referentie-ID: 11657 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!