Default (standaard als geen header)

Sport event Soest 2015

20-07-2015 t/m 24-07-2015

Als jij in de week van 20 t/m 24 juli niet op vakantie bent, dan hoef jij je niet te vervelen. Voor de vijfde keer wordt er in de zomervakantie het Sport Event Soest georganiseerd! Ben je zes jaar of ouder, dan kun jij elke middag van 14.00 uur tot 16.00 uur op de Engh (Prins Bernardlaan) komen sporten. Als jij 13 jaar of ouder (tot ongeveer 25 jaar) bent, dan word je ’s avonds sportief  uitgedaagd van 19.00 tot 21.00 uur.

Onder leiding van een enthousiaste groep jongeren vanuit de Christengemeente en de Evangelie Gemeente Soest kan er de hele week gesport worden, o.a. voetballen en  volleyballen. Ook zijn er creatieve activiteiten. Op dinsdagmiddag 21 juli verzorgt Sport in Soest een driekamp. Op vrijdagavond 24 juli is er om 18.00u een BBQ, waarbij ook de ouders welkom zijn. Daarna volgt om 20.00u een verrassende activiteit.

Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in sporthal Beukendal aan de Beukenlaan.

De kerken bieden dit sportevenement voor de vijfde keer aan in samenwerking met de landelijke jongerenorganisatie Athletes in Action. Er zijn geen kosten aan verbonden. In een gezellige en ontspannen sfeer willen zij kinderen en jongeren, die niet op vakantie zijn, een toffe week aanbieden. In de pauze delen de jongeren van het sportteam d.m.v. een dramastukje of een verhaal kort iets van hun geloof. Daarbij wordt elk kind of jongere vrijgelaten om hiernaar te luisteren. Als kinderen of jongeren alleen willen komen sporten, zijn zij ook van harte welkom!

Wist jij, dat er het hele jaar door elke eerste zondagmiddag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur gesport kan worden op de Engh onder leiding van een sportteam? Daar ben je ook welkom! 5 juli is de laatste keer vóór de sportweek.

Meer informatie is te vinden op www.sporteventsoest.nl

Klik voor de flyer voorzijde hier

Klik voor de flyer achterzijde hier

 

Referentie-ID: 12273 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!