Default (standaard als geen header)

Doet u mee ? Dag van het Nationale Park

24-05-2016

Beste ondernemers, (lokale) organisaties en betrokkenen bij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug,

Dag van het Nationaal Park 24 mei

Zoals elk jaar wordt De Europese Dag van de Nationale Parken gevierd rond 24 mei. Dus ook in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug! Het is een jaarlijks evenement om, samen met ondernemers en organisaties, mensen te interesseren voor de prachtige natuur, volop aanwezige cultuurhistorie en andere bijzonderheden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) én natuurlijk voor uw bedrijf of organisatie en de activiteiten die u aanbiedt!

Het thema dit jaar is ‘De smaak van de natuur’

Laten we natuur, duurzame landbouw en gastronomie samenbrengen en mensen laten genieten van de smaak van onze lokale en seizoensgebonden producten!

Inbreng van u !?

Doe mee, door uw activiteit of initiatief in te brengen! Het is een mooie kans om uw streekproduct, activiteit, bedrijf of organisatie, ondersteund door publiciteit rond deze Dag van het Nationaal Park, onder de aandacht te brengen en gezamenlijk een programma voor bezoekers aan te kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan buiten koken met kinderen, omlijst met een leuk muziekje of ander optreden voor kinderen /gezinnen, wildpluk excursies, bezoek aan producenten van streekproducten... Mogelijk heeft u al een bestaande activiteit die prima, of met een beetje creativiteit en kleine aanpassing, binnen dit thema ‘de smaak van de natuur’ past.

Deelnemende horeca-ondernemers worden uitgenodigd om een streekgerecht van de kaart te uploaden naar een Europse site. Alle recepten worden gebundeld in een receptenboek met de “Best European Tastes of Nature”.

De centrale dag is 24 mei, maar activiteiten kunnen ook op andere dagen in deze week worden georganiseerd.

Ziet u kansen? Ik hoor het graag voor vrijdag 12 maart van u! Deelnemers worden uitgenodigd voor een online platform om evt. verdere samenwerking rond activiteiten, producten te faciliteren.

Met vriendelijke groet,

Wietske Fousert

Coördinator communicatie & educatie Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag

IVN Utrecht

Kanaalweg 19 H

3526 KL Utecht

Vast nummer: 030-6358922

Mobiel nummer: 06-50271737

E-mail: w.m.fousert@ivn.nl

 

 

 

Referentie-ID: 13340 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!