Default (standaard als geen header)

Soester Lentemarkt

16-05-2016

2e Soester Lentemarkt met ruilbeurs voor planten, stekjes en tuingereedschap. Heeft u geen zin om de woonboulevard te bezoeken op Tweede Pinksterdag? Maar wilt u wél graag iets leuks doen op maandag 16 mei? Kom dan naar de Groei & Bloei Lentemarkt op Boerderij Het Gagelgat.

Van 11.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de Birkstraat 107 in Soest Op het erf van de boerderij treft u verschillende marktkramen aan. Mocht u op zoek zijn naar een leuk vogelhuisje, hoogwaardig tuingereedschap van de Wiltfang, kleding van Garden Girls, of een heerlijk potje jam of chutney. Dan bent u op Boerderij Het Gagelgat aan het juiste adres. De winkel van de Boerderij is uiteraard ook geopend, hier vindt u leuke cadeautjes voor een zachte prijs. Bij de ruilkraam van Groei & Bloei kunt u zaden, planten, tweedehands tuingereedschap of tuinboeken omruilen.

Neemt u dus vooral uw om te ruilen spullen mee en wie weet gaat u dan naar huis met dat ene tuinboek waar u al zo lang naar zocht. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen bijvoorbeeld een ponyritje maken bij de stand van Manege Nieuw Eldorado, of kleine dieren knuffelen bij Roel Voskuilen op de Deel. Ook de Paardenkamp-Rangers zullen een leuke activiteit verzorgen. Kortom: Een b(l)oeiende markt voor groot en klein.

Locatie: Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107, Soest. Tijd: 11.00-15.00 uur Toegang: Gratis Gratis parkeren kan op onze parkeerweide aan de overkant van de Boerderij, naast Avia tankstation en Restaurant de Korte Duinen. Volg ter plaatse de bruine borden P-Paardenkamp / Gagelgat. Kijk voor meer informatie en routebeschrijving op: www.gagelgat.nl en op www.soest.groei.nl


 

Referentie-ID: 13348 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!