Default (standaard als geen header)

Ronald Snijders

03-04-2016

Was absurdist Ronald Snijders in zijn vorige One Man Show een dolgedraaide tv-quizmaster, in zijn nieuwe programma WELKE SHOW zien we de echte Ronald Snijders. Hij zal zijn publiek op geheel eigen wijze vervreemden met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij wederom voor uit eigen werk.

Er zal NIET worden gespot met theaterwetten. Ronald Snijders schreef o.a. de bestsellers De Schrikkelkalender 2016 en De Alfabetweter, '1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden'. Hij is wekelijks te horen bij Giel3FM en te lezen in Het Parool. Zijn vorige programma One Man Show kreeg vier sterren in de Volkskrant, Het Parool en Dagblad van het Noorden. 'Absurdisme van de bovenste plank. Hij gaat verder waar Kamagurka ophoudt' - de Volkskrant.

Aanvangstijd: 15:00 uur De voorstellingen vinden plaats in de Kapschuur van het Herman van Veen Arts Center, Landgoed de Paltz 1, Soestduinen. De voorstellingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com. Voor meer informatie bezoek ook de website www.hermanvanveenartscenter.com.


 

Referentie-ID: 13352 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!