Default (standaard als geen header)

Nacht van de Militaire Muziek

19-03-2016

Op 19 maart presenteert het Impresariaat Militaire Muziek Krijgsmacht i.s.m. het Nationaal Militair Museum de tweede Nacht van de Militaire Muziek. De Nacht van de Militaire Muziek is een festival met 200 militaire musici in het Nationaal Militair Museum. Ensembles van Marine, Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee presenteren concerten op acht podia. Er zijn vele muziekstijlen. Van tromsignaal tot jazz. Van regimentsmarsen tot pop. De eerste versie in 2015 was binnen twee weken uitverkocht.

Voor het publiek is de Nacht van de Militaire Muziek een totaalbeleving. Een avond met verrassingen, prachtige locatie, drankjes en bovenal veel goede muziek. Deze avond toont de veelzijdigheid en professionaliteit van de Nederlandse Militaire Muziek. Het festival biedt de musici mogelijkheden om aan innovatie te werken. Veel ensembles en programma's zijn alleen tijdens de Nacht van de Militaire Muziek te zien.
Militaire Muziek is een waardevol deel van de Krijgsmacht. Het publiek maakt in één avond kennis met vele facetten van de Nederlandse Militaire Muziek. "Stel uw eigen route samen."

Adres: Verlengde Paltzerweg 1
Postcode: 3768MX
Plaats: SOEST
Url: https://www.nmm.nl/over-het-nmm/nieuws/nacht-van-de-militaire-muziek-2016/
Datum/tijd: 19-03-2016

Bron: Ingezonden agendatips via website RTV Utrecht

Referentie-ID: 13382 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!