Default (standaard als geen header)

Tim Kliphuis Sextet met �The Art of Improvisation

10-04-2016

Muziekkring Eemland en Lions Club Eemland organiseren Benefietconcert ten bate van de Prinses Maxima Manege

Na jaren van succes in de klassieke en jazztraditie brengen violist Tim Kliphuis en zijn collega’s de verloren kunst van improvisatie terug op haar juiste plaats in het hart van de muziek. Samen improviseren ze op thema’s van Vivaldi, Copland, Richard Strauss, Ellington, John McLaughlin en andere groten uit de muziek. Hun improvisaties en interpretaties zijn fris, dynamisch, stoutmoedig en fantasierijk. De ene keer speels, geestig en zwierig, de andere keer vervuld van de tederste lyriek en schoonheid. Kortom, een concert dat u niet mag missen en dat vanwege de verwachte hoge opkomst plaatsvindt in het Nassau Paviljoen van Hilton Soestduinen!

Eten en drinken én genieten van sprankelende muziek, en dat allemaal voor een goed doel

Muziekkring Eemland organiseert dit unieke evenement in samenwerking met Lions Club Eemland. Vanwege de verwachte grote opkomst vindt het concert ditmaal plaats in Een deel van de opbrengst uit de kaartverkoop komt ten bate van de Prinses Maxima Manege in Den Dolder. De Prinses Maxima Manege in Den Dolder is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen. Iedereen is hier welkom om te genieten van de mogelijkheden met paarden. Van aangepast paardrijden tot en met therapie. De Muziekkring en de Lions maken daarom graag samen een ruiterlijk gebaar naar deze manege door een deel van de opbrengst af te staan.

De Prinses Maxima Manege wil het geld graag besteden aan een camerasysteem voor de nacht, zodat de paarden ook dán in de gaten kunnen worden gehouden. Als er ’s nachts iets mis is met een van de paarden, kan er snel worden ingegrepen. Paarden kunnen bijvoorbeeld snel sterven als ze zand hebben gegeten, en dat kan voorkomen worden wanneer er ook nachtelijk toezicht is.

Naast de Muziekkring en Lions Eemland draagt ook Hilton Soestduinen bij aan dit goede doel, door een deel van de opbrengst uit de verkoop van consumpties af te dragen. Daarnaast is er een bijzonder dinerbuffet samengesteld waarvoor tegen een vaste prijs van € 25,- kan worden geserveerd. Ook van dat bedrag gaat een deel naar de manege. Na afloop van concert zal namens Muziekkring, Lions en Hilton een cheque worden overhandigd aan Mariëtte Scheltens, bestuurslid Fondsenwerving bij de Prinses Maxima Manege.

Tim Kliphuis Sextet – Speciaal Benefietconcert ten bate van de Prinses Maxima Manege te Den Dolder

Zondag 10 april 2016, Hilton Royal Parc Soestduinen.

Aanvang: 15.00 uur; koffiebuffet open: 14.15 uur; zaal open: 14.30 uur.  Prijzen inclusief een glas wijn of andere consumptie: € 22,-; jongeren tot 18 jaar: € 5,- 

“Vrienden van Muziekkring Eemland”: € 18,-

Reserveren:

www.muziekkringeemland.nl of bellen naar (035) 523 12 10 (Gerrit Jan de Vos, penningmeester)

Referentie-ID: 13502 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!