Default (standaard als geen header)

Oud Roze Talkshow met Han Bosman

01-05-2016

Waar zijn de dappere zielen die decennia geleden de moed hadden om uit de kast te komen? Zij die vol trots of blozend en verlegen met hun geaardheid in het licht stapten en een weg vrij baanden voor het roze nageslacht. Waar is die oudroze ziel nu? Om de historie te eren en te voorkomen dat de roze veteranen de kast weer in gaan, maakt radio & theatermaker Han Bosman het infotainment programma ‘Oudroze’. Hierin zal zij, middels muziek, gesprekken met oude & jonge gasten én oog voor het heden; de oudroze mens & hun verhalen op warme en ludieke wijze centraal zetten. Dit kleurrijke ochtendprogramma is voor álle zielen live bij te wonen in de oudroze villa op landgoed de Paltz.

Iedere eerste zondag van de maand om 12:00 uur waarna er de mogelijkheid is om na te kletsen onder het genot van een lunch. Aanvang 12:00 uur. De voorstellingen vinden plaats in de Kapschuur van het Herman van Veen Arts Center, Landgoed de Paltz 1, Soestduinen.

De voorstellingen zijn gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij interesse graag mailen naar info@hermanvanveenartscenter.com. Voor meer informatie bezoek ook de website www.hermanvanveenartscenter.com.

Referentie-ID: 13659 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!