Default (standaard als geen header)

Buitenboel Kids

22-06-2016

BUITENBOEL KIDS Nu we weer allemaal genieten van onze tuinen en misschien ook plantjes hebben gezaaid, is het tijd om daar eens een hele middag mee bezig te zijn op Balans kinderboerderij de Veenweide. Op een speelse manier wordt kinderen van alles bijgebracht over tuinieren, nuttige insecten planten. Een leuke leerzame middag voor kinderen vol met tuin en plantenactiviteiten in samenwerking tussen: Groei&Bloei Soest/Soesterberg en Balans Kinderboerderij De Veenweide Start op deze middag je eigen zonnebloem wedstrijd! Zet thee van kruiden uit de pluktuin, zaai voor ons wat bijen en vlinderplanten, tover een bloempot om tot insectenhuisje, leer iets over compost en doe mee aan het rugzak parcours. Ook kunnen kinderen een stekje of een mooie natuurlijke schat meenemen om op de ruiltafel te leggen. En natuurlijk iets anders daarvoor in de plaats meenemen.

WANNEER: Woensdag 22 juni 2016 van 13:00 – ca 17:00

VOOR WIE: Kinderen van 0 – 12 jaar die met een ouder/begeleider de kinderboerderij bezoeken. WAT: Diverse inloopactiviteiten, doe het zelf zintuigen parcours met leuke opdrachten, start van een zonnebloemwedstrijd. Kinderen kunnen deze bij ons krijgen en bij ons laten groeien of thuis laten groeien. Prijsuitreiking na de zomervakantie.

MEENEMEN: Een stekje voor in de tuin of een andere natuurschat als een mooie steen, een schelp, mooi mos… Balans kinderboerderij De Veenweide, Vedelaarpad 53, 3766CM Soest. s.vandongen@stichtingbalans.nl

Voor de flyer klik hier.

Referentie-ID: 14081 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!