Default (standaard als geen header)

GREENKIDS SCHIK MET BLOEMEN

07-09-2016

Alweer een leuke leerzame middag door Groei&Bloei Soest/Soesterberg en Balans Kinderboerderij Veenweide. Kom je resultaat laten zien van de zonnebloemen wedstrijd van 22 juni. Niet de hoogste stelen maar de grootste bloemen krijgen een prijs. neem ze dus mee! We gaan ook iets moois maken met pompoenen en bloemen deze middag. Je kunt weer een leuk een leerzaam rugzakje lenen om kleine diertjes te zoeken. Wie wil er helpen bijen- en vlinder aantrekkende lbloemen in te zaaien in ons bloemrijke graslandje? En neem je iets mee om te ruilen op de Kinderruilkraam van Groei&Bloei? dit kan een plantje zijn, maar ook een schepje of een steen. Leg iets neer op de kraam en neem iets anders weer mee naar huis.

WANNEER: Woensdag 7 september 2016 van 14:00 ca 16:00

VOOR WIE: Kinderen van 0 12 jaar die met een ouder/begeleider de kinderboerderij bezoeken.

WAT: Diverse inloopactiviteiten, doe het zelf zintuigen parcours met leuke opdrachten, Kinderruilkraam en uitslag van de zonnebloemwedstrijd.

MEENEMEN: Een stekje voor in de tuin of een andere natuurschat als een mooie steen, een schelp, mooi mos voor de Kinderruilkraam en natuurlijk.... Je zonnebloem of een foto daarvan met meetlint ernaast. Balans kinderboerderij De Veenweide, Vedelaarpad 53, 3766CM Soest. s.vandongen@stichtingbalans.nl, contactpersoon Groei&Bloei: Ester Swinkels Nieuwkamp via : info@soest.groei.nl

Referentie-ID: 14390 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!