Default (standaard als geen header)

The Intern (film + maaltijd)

02-09-2016

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Regisseur: Nancy Meyers
Acteurs: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Nat Wolff

Filmhuis en Eetcafé starten op zondag 4 september samen het nieuwe seizoen! U bent welkom vanaf 18.30 uur en wordt ontvangen met een aperitief + amuse.
De film begint om 19.00 uur. In de pauze wordt een hoofdgerecht geserveerd.
Na de film genieten we na met een kaasplankje.

Prijs voor film, aperitief en eten: € 20 / leden € 18.

De film
Ben Whittaker is een zeventigjarige weduwnaar die zich geen raad weet met zijn status als gepensioneerde. Hij probeert van alles om de verveling tegen te gaan, van deelname aan een Tai Chi clubje tot het nemen van lessen Mandarijn. Als hij op een dag een vacature ziet voor senior stagiair bij een hip modebedrijf, besluit hij die kans met beide handen aan te pakken.
Hij komt direct te werken voor bazin Jules Ostin, een ambitieuze en hardwerkende moderne vrouw. In eerste instantie ziet Jules Ben liever gaan dan komen, maar het duurt niet lang voordat Ben zich opwerpt als een onmisbare kracht, vaderfiguur én goede vriend van de drukke dame.

‘The Intern’ is een film van Nancy Meyers, bekend van films als ‘It's Complicated’,’ The Holiday’ en ‘Something's Gotta Give’. Voor haar nieuwste film heeft ze met Robert De Niro en Anne Hathaway de beschikking over twee Oscarwinnaars die nog nooit eerder samen in een film speelden.
Robert De Niro krijgt de laatste jaren vaak kritiek op zijn acteerwerk, omdat hij tegenwoordig in veel films op de automatische piloot werkt. Ook in ‘The Intern’ hoeft hij nooit diep echt diep te gaan, maar dat werkt nu eigenlijk wel in zijn voordeel. Het teren op zijn charisma en ervaring past namelijk prima bij zijn rol van de sympathieke Ben. Ook Anne Hathaway is op haar plek als de workaholic die achter haar uitstraling van harde zakenvrouw vol onzekerheden zit.

Een fijne feelgoodfilm.

Zondag 4 september, 18:30 uur.

Referentie-ID: 14459 - Redactie: Uit in Soest


Locatie The Intern (film + maaltijd)Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!