Default (standaard als geen header)

Robinson Crusoe 2D

01-09-2016

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Robinson Crusoe 2D - Kesteloot/Stassen - BE – 2015 – 91 minuten

vrijdag 2 september, 16.00

Regisseurs: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
In deze animatiefilm woont papegaai Dinsdag met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het hen aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: de mens Robinson Crusoe.
Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken! Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mensentaal’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is. Zal het Dinsdag, Robinson Crusoe en de andere dieren lukken de gemene katten te verjagen?
Een vrolijk en kleurrijk avontuur voor de hele familie met de stemmen van onder anderen: Tim Douwsma, Lies Visschedijk, Marcel Hensema, Pip Pellens, Yes-R, Anna Speller, Erik de Vogel en Caroline De Bruijn.
Een spannend avontuur te beleven in filmhuis Artishock. Een aanrader!!!

Foto: Independent Films
Kijkwijzer: vanaf 6 jaar, angst

Referentie-ID: 14461 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Robinson Crusoe 2DTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!