Default (standaard als geen header)

Ton Koopman, klavecimbel

12-02-2017

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Van Weerden Poelmanweg 4
3768 MN Soestduinen

Telefoonnummer
035-6038383

E-mailadres
soestduinen_info@hilton.com

Website
www.hilton.com/en/hotels/splsodi-doubletree-royal-parc-soestduinen/

Meer over DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Ton Koopman belichaamt de vreugde van het muziek maken. Hij ontving voor orgel en klavecimbel een Prix d'Excellence. Ton Koopman speelt op de belangrijkste historische orgels van Europa en als klavecinist en dirigent van het Amsterdam Baroque Orchestra is hij in alle belangrijke concertzalen en muziekfestivals ter wereld geweest. Na een chef-dirigentschap bij het Radio Kamer Orkest is hij een veelgevraagde gastdirigent geworden bij de belangrijkste orkesten wereldwijd.
Ton Koopman heeft met het ABO&C alle overgeleverde cantates van J.S. Bach opgenomen. In het Bach-herdenkingsjaar 2000 werd hem een eredoctoraat van de Universiteit Utrecht. Ton Koopman is professor muziekwetenschap aan de Universiteit Leiden. Zijn uiteenlopende muzikale activiteiten als solist, begeleider, continuospeler en dirigent hebben geleid tot een zeer omvangrijke discografie.
Zijn tomeloze en niet aflatende energie leiden tot een ongelooflijke drukke agenda over de gehele wereld. Vandaar dat wij heel erg ingenomen zijn dat hij Muziekkring Eemland met een concert wil vereren.

www.tonkoopman.nl

Referentie-ID: 14516 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Ton Koopman, klavecimbelTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!