Default (standaard als geen header)

Van Bellen, Van de Laar, Beijer

26-03-2017

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Van Weerden Poelmanweg 4
3768 MN Soestduinen

Telefoonnummer
035-6038383

E-mailadres
soestduinen_info@hilton.com

Website
www.hilton.com/en/hotels/splsodi-doubletree-royal-parc-soestduinen/

Meer over DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Rob van de Laar is geen onbekende bij Muziekkring Eemland. Afgelopen seizoenen was hij solo hoornist van het Gelders Orkest. Met ingang van september 2016 is hij solo hoornist bij het Mozarteumorchester Salzburg. Hij remplaceert bij verschillende orkesten en ensembles, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest. In 2007 ontving Rob een Prins Bernhard Cultuurfondsbeurs.
Mathieu van Bellen was laureaat van de internationale Yehudi Menuhin Competition, de Wieniawski Competition en het Oskar Back concours. Mathieu gaf wereldwijd concerten o.a. in de Royal Festival Hall in London. Hij is violist in het Busch Trio, dat vorig jaar een prachtige cd uitgaf met trio’s van Dvorák. In 2015 won Mathieu in Amsterdam de Grachtenfestival Prijs.
Thomas Beijer is een jonge pianist en componist die wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. In zijn composities en gepassioneerde spel komt een helder en diepgaand muzikaal inzicht tot uiting. Hij maakte grote indruk bij Muziekkring Eemland met een solorecital in 2014.
 

www.vanbellen.com
www.robvdlaar.com
www.thomasbeijer.com

Referentie-ID: 14519 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Van Bellen, Van de Laar, BeijerTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!