Default (standaard als geen header)

Hunker

28-10-2016

Een avondlang plezier beleven aan muziek. De Rock – Soul – en het levenslied van deze band doet hunkeren, opgewekt door de mooiste herinneringen van weleer.
Wordt het rock-‘n-roll, soul of smartlappen? Allemaal, want het is Hunker!

Hunkeren? Dat is hevig verlangen! Wie weet? Maar wat doen woorden er toe, wij hebben er gewoon heel veel zin in! Want dit wordt gewoon de bruisende eerste PodiumPlus Friday Night van dit seizoen.

“Hunker” is de naam van de band die hiervoor garant staat, en dat doen ze al 20 jaar lang. Reden voor een extra feestelijk tintje; een jubileumtournee, de band is daartoe tijdelijk uitgebreid met een drietal blazers en een percussionist. Natuurlijk mag Artishock niet ontbreken op hun speellijst, want wij koesteren lokaal talent. 

De teksten zijn Nederlands, zijn apart, zijn soms confronterend….. en ze zijn altijd Hunker: Vakkundig vertolkt en boordevol emotie.

De vaste formatie van Hunker bestaat uit Jan Heijnders (zang), Gert Koelewijn (bas), Lucas Leenders (drums), Peter Mohr (Toetsen) en Michel Ramselaar (gitaren). www.hunker.nl     radijs@planet.nl

Referentie-ID: 14679 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!