Default (standaard als geen header)

Heel Soest bakt

28-10-2016

Heel Soest bakt hartige taart vrijdag 28 oktober Doet u mee? Op vrijdag 28 oktober is Boerderij Het Gagelgat het decor van een spannende bakwedstrijd: Heel Soest bakt hartige taart. Het thema van deze bakwedstrijd is: herfst. Maakt u de lekkerste hartige taart en gaat u er op 28 oktober met de titel vandoor? De taart moet groot genoeg zijn voor 6 tot 8 personen en zal beoordeeld worden op smaak en creativiteit.

De jury bestaat uit: Lex Verkley van Bakkerij Verkley, Frank van de Grift van Proef en Paula Pickhard van Boerderij Het Gagelgat.

Zoals bij iedere wedstrijd, zijn er ook bij ons mooie prijzen te winnen: 1e prijs een vakboek van Lex Verkley 2e prijs een lunch bon van Frank van de Grift 3e prijs een Gagelgat boek Daarnaast krijgen alle winnaars krijgen een bak-schort met opdruk Heel Soest bakt. Taarten mogen ingeleverd worden op Boerderij Het Gagelgat op vrijdag 28 oktober van 9.00 tot 11.30 uur.

De prijsuitreiking vindt plaats om 13.30 uur. NB: meer informatie over de wedstrijd? Bel gerust even met een van onze gastvrouwen, 035-6012325 Boerderij Het Gagelgat, Birkstraat 107, Soest. Parkeren op de parkeerweide: Volg bruine borden P-Gagelgat/Paardenkamp.
 

Referentie-ID: 14784 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!