Default (standaard als geen header)

Luisteren naar korte verhalen op vrijdagmiddag.

28-10-2016

 

Net zoals vorig jaar wordt er in de maanden oktober en november op zes vrijdagmiddagen voorgelezen bij boekhandel Van de Ven. Het initiatief komt van de Soesterse Ellen ten Berge. Zij is al sinds lange tijd liefhebber van korte verhalen en van voorlezen. Ook schrijft ze zelf korte verhalen. Met dit voorleesprogramma wil ze haar waardering uiten voor wat boekhandel Van de Ven doet voor het leesplezier in Soest.
Ook dit jaar doet Jan Postema weer mee. Jan is bekend van zijn fietsreizen waarvan hij verslag deed in de Soester Courant.

Vrijdag 18 november

Anton Tsjechov:  In de heilige paasnacht

Een reiziger vaart over een rivier om in een klooster de paasnacht te vieren. De veerman, broeder Jeronimus, vertelt hem dat zojuist zijn vriend, die prachtige gebeden schreef, is overleden. Jeronimus kan niet begrijpen dat hij op zo’n groot feest als Pasen zijn verdriet niet kan vergeten. (Ellen)

Het voorleesprogramma begint elke week om 13.00 uur en zal ongeveer een uur duren. U bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis, inclusief koffie of thee. Adres: Soesterbergsestraat 54c, hoek Plein van Zuid, 3768 EJ Soest.

Referentie-ID: 14808 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!