Default (standaard als geen header)

Knutselen voor moederdag

10-05-2017

GREENKIDS; KNUTSELEN VOOR MOEDERDAG! Balans, kinderboerderij De Veenweide organiseert samen met Groei&Bloei op woensdag 10 mei van 14.00-16.00u deze leuke en leerzame middag! Kom je ook iets knutselen voor moederdag? Omdat moeders dol zijn op planten en bloemen gaan we deze middag iets moois maken met een plantenpotje, aarde en zaadjes. Tijdens of na het knutselen kun je een lekker kopje thee drinken. Deze thee mag je, onder begeleiding, zelf plukken uit de theepluktuin! Ook zal er een ruiltafel aanwezig zijn waar je iets groens kunt ruilen. Denk aan een plantje of een steen of een schepje dat je niet meer gebruikt. Dit leg je op de ruiltafel en dan mag je iets anders uitzoeken om mee naar huis te nemen. En er zijn ook weer leuke en leerzame rugzakjes te leen om kleine diertjes te zoeken!

Al deze activiteiten zijn gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw R.Middelman, bereikbaar via telefoonnummer 06-12445650 of mail naar r.middelman@stichtingbalans.nl.

Adres: Balans, kinderboerderij De Veenweide Vedelaarpad 53 in Soest (wijk Overhees) Telefoon 035-6099255 / 06-12445650 veenweide@stichtingbalans.nl http://www.stichtingbalans.nl/balans/kinderboerderij/ https://www.facebook.com/kinderboerderijdeveenweide Groei&Bloei Soest/Soesterberg www.soest.groei.nl https://www.facebook.com/GroeiBloeiSoestSoesterberg

Referentie-ID: 15730 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!