Default (standaard als geen header)

Gildetocht RTV Tempo Soest

26-08-2017

In het kader van de Gildefeesten organiseert de wielervereniging RTV Tempo Soest ook dit jaar een prachtige toertocht met drie verschillende afstanden. De Gildetocht staat ook in het jaarprogramma van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU).

Dit jaar gaat de route richting de Veluwe en komt de verste afstand langs het karakteristieke gebouw van Radio Kootwijk, het voormalig zenderpark, gelegen in het prachtige natuurgebied van het Kootwijkerzand. In de eerste helft van de 20e eeuw vormde Radio Kootwijk een belangrijke communicatieverbinding tussen Nederland en zijn toenmalige koloni뮮 De omgeving en de route er naar toe zijn zeer de moeite waard. Een prachtige en afwisselende tocht over de Veluwe. De tocht staat garant voor een zorgvuldige organisatie, goed gepijlde routes, routebeschrijving pauzeplaats(en).Naast de vele toerfietsers die uit het hele land komen, biedt deze tocht met zijn verschillende afstanden een sportieve uitdaging voor de eigen Soester bevolking.

Inschrijven kan door voorinschrijving via link of op de dag zelf in de feesttent op het Gildeterrein aan de Blaak: Afstanden:___ Vertrektijden:_____ Inschrijfgeld: 50 km_______ 8.00 10.00 uur___ 6,00 80 km_______ 8.00 10.00 uur___ 6,00 120 km______ 8.00 10.00 uur___ 6,00 Pauzeplek voor de 50 en 80 km Hoeve Groot Zandbrink ligt op 2/3 van de route. Pauzeplek voor de 120 km 1e stop op 66 km Garage in Radio Kootwijk na 107,5 km de mogelijkheid voor een 2e stop Hoeve Groot Zandbrink.

Let op: starten is mogelijk vanaf 8.00 uur. Voor leden van de NTFU, KNWU en VWB geldt een kortingsregeling, deze betalen 2,00 minder op vertoon van pas. Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspici뮠van de NTFU; Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er. Het dragen van een helm is verplicht. Houdt je aan alle verkeersregels; Gooi geen afval weg; Eventuele seingevers hebben geen officiele verkeersfunctie. Het is mogelijk om bij de NTFU een dagverzekering af te sluiten.
 

Referentie-ID: 16177 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!